Gép vakolás

Gépi Vakolás Profi Megoldás

Szolgáltatásaink között nem csupán a hagyományos kézi vakolás szerepel, hanem a modern gépi vakolás is, mely napjainkban széles körben elterjedt. Ennek a technológiának az alkalmazása során kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk az időnek, hiszen a gépi vakolás fő előnye a rendkívüli gyorsaság.

Mind ügyfeleink, mind pedig szakembereink számára kiemelten fontos, hogy a ránk bízott vakolási projekteket profi minőségben és a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el.

A gyorsaság különösen hangsúlyos lehet például nagyobb épületek, irodaépületek, raktárak átadásakor, ahol számos szűk határidővel kell számolnunk. Minden vakolási feladathoz megbízható, meghatározott összetételű, ellenőrzött körülmények között gyártott és magas minőségű vakolatot alkalmazunk, melyet zsákos kivitelben használunk fel.

Gépi vakolás menete:

A vakológép fő feladata az anyag egyenletes keverése vízzel, majd ennek folyamatos adagolása révén a nagyobb mennyiségű anyag hatékony felvitele az egyes felületekre. Az gépi vakolással felhordott anyagot szakembereink speciális eszközökkel dolgozzák el. Miután az anyag megfelelően szikkadt, a felület simítható és glettelhető, vagy akár símítóréteg felhúzásával is kezelhető.

A gépi technika alkalmazásával a száradást követően elkerülhetőek a kézi vakolásnál gyakori felületi repedések, emellett a gépi vakolással alkalmazott anyagok tartóssága is jelentősen megnő, hozzájárulva az elért eredmény hosszú élettartamához. A vakolat szilárdsága és minősége a megfelelő kötőanyag és adalékanyag arányának köszönhetően az alkalmazott felület teljes terjedelmében egységes lesz.

A kényesebb területeken alkalmazott élvédő profilok megakadályozzák a zsugorodási repedések kialakulását, erősítik az éleket, és segítik a függőleges vonalak kialakítását. Az extrém területeken pedig vakolaterősítő üvegszövet háló alkalmazható.

Gépi vakolás előnye:

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a gépi vakolás széles körű alkalmazása a gyors eredmények, egységes és magas minőségi szint nagy felületeken, kevesebb anyagszükséglet és kiváló ár-érték arány miatt vált népszerűvé.

A gépi vakolás leggyakrabban alkalmazott fajtái belterületen gipsz vagy cementbázisú, oldalfalakon vagy mennyezeten, míg külterületen homlokzati (hőszigetelő réteg alatti és dekor) és lábazati vakolások.

Hol vállalunk elsősorban gépi vakolást szerelést?

Komárom-Esztergom vármegyében, Esztergom, Dorog, Csolnok, Nyergesújfalu környékén. Valamint Pest vármegyében (Piliscsaba, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisjástfalu), de egyedi megállapodás alapján országosan is vállalunk gépi vakolást.

Kérjen mielőbb ajánlatot gépi vakolásra!

  •  E-mail: bucss.j@hotmail.hu
  •  Telefon: +36-70-519-4736